een buitengewoon
trouwambtenaar-duo

Lynn

woont en werkt in Barcelona en is de jongste trouwambtenaar van Nederland! Mensen verrassen, daar wordt ze blij van. Haar droom: sprookjeshuwelijken voltrekken in haar eigen hotel. Bij voorkeur op een idyllisch plekje aan de Costa Brava.

Met haar gevoel voor stijl, haar oog voor detail en haar neiging tot perfectionisme maakt zij zelfs alledaagse dingen glamourous. Over haar eigen bruiloft droomt zij al jaren. Die droom overtreft elke romantische film. 

Annet

heeft een levendige fantasie. Als klein meisje wilde ze zeemeermin worden. Inmiddels schrijft ze kinderboeken over dansende beren en verliefde juffen. Van het een kwam het ander, dus nu schrijft ze ook trouwspeeches. Haar stijl is fris en direct, haar vorm origineel en verrassend en haar enthousiasme aanstekelijk.

Voor haar eigen bruiloft moest zij op het nippertje op zoek naar een nieuwe outfit, want zeven maanden zwanger en een buik die met geen mogelijkheid meer in dat leuke jurkje paste. Een memorabel detail, dat alleen maar meer kleur gaf aan een toch al onvergetelijke huwelijksdag.

Samen maken wij van jullie bruiloft een uniek feest!

Persoonlijk. Met een gezonde dosis humor, een flinke schep romantiek, een vrolijke lach
en een unieke uitvoering. We zorgen voor voorpret en gaan samen met jullie op een speelse manier op zoek naar het verhaal van jullie liefde. Dat verhaal – met ups en downs – poetsen we op tot het glimt en schittert.

Na de ceremonie weten al jullie gasten het zeker:
jullie bruiloft is het begin van een prachtig happily ever after.