we do whatever, wherever

De Mogelijkheden

Een ceremonieel huwelijk

Een bruiloft in de boomgaard van oma, in jullie eigen woonkamer of op die ijsbaan waar zij jou ondersteboven schaatste. Trouwen op een Grieks eiland, op een zonnige zondagmiddag in een Toscaanse wijngaard of rond de haard in een Finse iglo. Jullie partnerschap ceremonieel bevestigen in jullie favoriete kroeg. Of nog eens trouwen met je liefste in de hal van het Centraal Station?

JULLIE DAG
OP JULLIE DROOMPLEK

Huwelijken op een niet-officiële trouwlocatie en in het buitenland zijn altijd ceremonieel. Dat geldt ook voor huwelijken buiten kantoortijden. Om het huwelijk toch rechtsgeldig te maken regelen jullie het officiële papierwerk op een ander moment bij de burgerlijke stand. Dit kan bijvoorbeeld op maandagochtend tegen gereduceerd tarief of soms zelfs gratis. Bij het vernieuwen van jullie trouwbeloftes blijft het originele (eerste) huwelijk rechtsgeldig.

EEN TRADITIONEEL (WETTELIJK) HUWELIJK

Liever trouwen in jullie eigen gemeente
op een officiële trouwlocatie, met ons als jullie trouwambtenaar? In dat geval dient de gemeente één van ons als trouwambtenaar voor één dag te benoemen en te beëdigen.

Hier zijn extra kosten aan verbonden.
Deze verschillen per gemeente.

EEN HUWELIJK VOOR ÉÉN DAG 

Trouw voor één dag met je liefste, je beste vriendin, die onmisbare vriend. Dit huwelijk is helaas niet rechtsgeldig, maar getuigt wel voor altijd van jullie bijzondere liefde voor elkaar.

Leuk om iemand mee te verrassen, voor een bijzonder feestje, een reünie of als attractie op een festival.  

EEN INTERNATIONAAL GEZELSCHAP

Wij bieden zonder extra kosten een ludiek tweetalig concept in Nederlands-Engels, Nederlands-Spaans of Spaans-Engels, zodat zowel jullie Nederlandse gasten als buitenlandse familie en vrienden van de hele ceremonie kunnen genieten.